Welcome to our website!
news_banner

Manhole Cover jeung pigura

Katerangan pondok:

Manhole nyertakeun anu dijieun pikeun konstruksi sarta pamakéan umum. The manhole diwangun ku pigura jeung panutup sarta / atawa grating a.Manhole panutup bisa hadé ngajaga kasalametan pedestrians sarta kandaraan, sarta bisa hadé nyegah hujan jeung cairan séjén tina asup.Manhole Covers kedah mulus tur bébas tina liang keusik, liang niup, distorsi atawa defects lianna.

Lapisan: bitumen hideung Unggal clearance individu dugi ka maksimum 3mm

Kelas: AA1900KN, AA2 600KN, A1 400KN, A2 230KN, B 125KN, C30KN


Rincian produk

Tag produk

Gambar produk

QQ截图20220118151736

Panjelasan Produk

Bahan

a.Flake grafit beusi tuang ISO185

b.Spheroidal grafit beusi tuang ISO1083

c.beusi tuang digabungkeun jeung beton

Ihtisar

Rincian gancang

Tempat Asal: Cina Baku: EN124, SS30:1981
Aplikasi: Produk jalan raya, konstruksi sareng panggunaan umum Warna: Hideung, Héjo, jsb
palapis: bitumen hideung Nyirian: OEM atanapi di sarat konsumén '
Bahan: beusi tuang, beusi ulet
Dimensi: Palanggan Diperlukeun

Bungkusan & Port:

Rincian bungkusan: Usuk baja, atanapi sakumaha sarat konsumén

Palabuhan: Tianjin, Cina

Poto produk & Katerangan (mm)

0503

600mmX600mm Jelas Bubuka Tugas beurat Double Trianglar F900 Panutup & Rangka

Kelas Jelas Bubuka Gemblengna Ukuran Jerona Méterial   Tipe
A1 600X600 800X800 140 beusi tuang ductile tugas beurat
0504

Kelas A1 (Kawajiban beurat)
600mmX600mm Jelas Bubuka Kawajiban beurat Recessed Cover & Frame Jeung "SEW" atawa Tanpa "SEW"

Kelas Jelas Bubuka Gemblengna Ukuran Jerona Méterial Tipe
A1 600X600 800X800 140 beusi tuang ductile tugas beurat
A1 600X600 800X800 140 beusi tuang ductile tugas beurat "ngaput"
0505

Kelas B (Kawajiban beurat)
600mmX600mm Jelas Bubuka Kawajiban beurat Recessed Cover & Frame Jeung "SEW" atawa Tanpa "SEW"

Kelas Jelas Bubuka Gemblengna Ukuran Jerona Méterial Tipe
B 600X600 750X750 90 beusi tuang ductile tugas sedeng
B 600X600 750X750 90 beusi tuang ductile tugas sedeng "ngaput"
0506

Kelas A1 & B125 (Kawajiban Beurat / Kawajiban Sedeng)
600mmX600mm Hapus Bukaan Heay Kawajiban / Kawajiban Sedeng Ganda Disegel Watertight / Panutup & Rangka Kedap Udara sareng "SEW" atanapi tanpa "SEW" C/W Stainless Steel Bolt, Washers & Rubber Gasket

Kelas Jelas Bubuka Gemblengna Ukuran Jerona Méterial Tipe
B125 600X600 882X882 100 beusi tuang ductile disegel ganda ("ngaput" & non "ngaput"
A1 600X600 882X882 100 beusi tuang ductile disegel ganda ("ngaput" & non "ngaput"
0507

Kelas A1 (Kawajiban beurat)
1000mmX1000mm Jelas Bubuka Tugas Berat Ganda Disegel Wateright / Panutup Kedap Udara & Rangka C/W Baut Stainless Steel, Washers & Gasket Karét

Kelas Jelas Bubuka Gemblengna Ukuran Jerona Méterial Tipe
A1 1000X1000 1284X1284 100 beusi tuang ductile ganda disegel

 

Standar Singapura SS30:1981

Kelas Beban desain Beban tés Tempat pamasangan
AA1 900KN 900KN Di daérah anu maksakeun beban roda anu luhur, trotoar kapal terbang
AA2 600KN 600KN Di wewengkon, umumna henteu di jalan umum maksakeun beban roda tinggi, egdocks, trotoar pesawat.
A1 400KN 400KN Di jalan tol, jalan arteri sareng industri sareng tempat parkir pikeun sadaya jinis kendaraan jalan.
A2 230KN 230KN Dina jalur gerbong anu jarakna henteu langkung ti 0,5 m ti saluran sisi kerb sadaya jalan sareng dina jalur gerbong jalan padumukan minor
B 125KN 125KN Dina footways dimana kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun kandaraan pikeun dipasang atawa aya kalana kabuka pikeun pamakéan kandaraan lampu sarta dek parkir mobil.
C 30KN 30KN Di daérah anu teu tiasa diaksés ku kendaraan bermotor

Unggal clearance individu diwatesan nepi ka maksimum 3mm

图片2

Gully gajih Interceptor

Interceptor Lemak Besi tuang C/W a Grating beurat, kantong konci & saringan aluminium.

15" X 4" Interceptor Lemak Beusi Tuang C/W kisi beurat, saku konci & saringan aluminium
15" X 6" Interceptor Lemak Beusi Tuang C/W kisi beurat, saku konci & saringan aluminium
15" X 9" Interceptor Lemak Beusi Tuang C/W kisi beurat, saku konci & saringan aluminium
15" X 4" X 4" Panyawat Lemak Beusi Tuang C/W kisi beurat, saku konci & saringan aluminium
15" X 6" X 6" Panyawat Lemak Beusi Tuang C/W kisi beurat, saku konci & saringan aluminium

Parabot Ékspérimén

0508

Jalur Produksi Otomatis

0509
0510
0511
0512
0513
0514

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali