Welcome to our website!
news_banner

Warta

  • Hi, Cast Iron Pan

    Hai, Panci Besi Tuang

    Naon ari skillet beusi tuang dianggo?skillets tuang-beusi bisa dipaké pikeun pan-frying, searing, baking, braising, broiling, roasting, komo deui téhnik masak.Tip Pro: Beuki seasoned skillet cast-beusi anjeun, rasa hadé éta bakal masihan kana naon anu anjeun masak-...
    Maca deui
  • Cooking in Enamel ! !

    Masak dina enamel!!

    Naon pot enamel?Biasana éta anu katelah porselin atanapi alat masak enamel vitreous.Ieu tempat kaca dipanaskeun nepi ka coating basa logam, biasana baja, beusi tuang atawa aluminium.Saderhana, alat masak enamel nyaéta aluminium, baja, atanapi (biasana) beusi tuang kalayan lapisan kaca ...
    Maca deui
  • How to Use Preseasoned Cast Iron Cookware?

    Kumaha Cara Nganggo Peralatan Masak Beusi Anu Disaékeun?

    Cara Ngagunakeun Alat Masak Besi Tuang Praseason 1. Anggoan Kahiji 1) Saacanna dianggo heula, bilas ku cai panas (teu nganggo sabun), teras garing.2) Saméméh masak, oleskeun minyak nabati kana beungeut masak pan anjeun sarta pre-panas loyang lalaunan (salawasna mimitian ku panas low, ngaronjatna suhu lalaunan ...
    Maca deui
  • What you need to know about enamel pots ?

    Naon anu anjeun kedah terang ngeunaan pot enamel?

    Naon Enamel Cookware Dijieunna?Saderhana, alat masak enamel nyaéta aluminium, baja, atanapi (biasana) beusi tuang kalayan palapis kaca.Enamel dimimitian salaku bubuk, sareng dituang sareng dilebur dina logam pikeun nyiptakeun lapisan anu mulus anu dibeungkeut kana panci.Enamel-ko...
    Maca deui
  • A Douth Oven for your next outdoor trip

    A Douth Oven pikeun lalampahan outdoor Anjeun salajengna

    Oven Walanda klasik tiasa janten alat multitasking dapur pamungkas.Ti nyieun sangu nepi ka braising saos jeung stews, pikeun toasting roti pikeun stewing daging, alat awét ieu bisa minuhan sagala rupa kaperluan masak dina kompor, oven komo campfires.Oven Walanda beusi tuang kami katingali saé dina unggal ...
    Maca deui
  • Let’s Cook With Cast Iron!!

    Hayu Urang Masak Ku Besi Tuang!!

    Naha anjeun ngagaduhan seueur liburan masak, atanapi ngan ukur hoyong nyederhanakeun kahirupan anjeun, anjeun henteu kedah peryogi seueur panci sareng panci pikeun ngalaksanakeun padamelan.Consumer Reports ' Mary Farrell nyarios: "Aya sababaraha panci, kusabab bahanna, anjeun leres-leres tiasa ngadamel naon waé ...
    Maca deui
  • Sistim drainase beusi No-Hub CISPI301 / ASTM A-888

    No-Hub Cast Iron Sistim drainase, pipa jeung fittings anu complied kana sarat tina CISPI Standar 301 atanapi ASTM A-888.Sadaya pipa anu dianggo dina sistem ieu nganggo prosés casting centrifugal.Pipa jeung fittings disambungkeun jeung couplings.The couplings diwangun ku shiel stainless steel ...
    Maca deui
  • Couplings stainless steel

    gandeng stainless steel nu dipaké dina aplikasi taneuh luhur boga kerah tina stainless steel mun EN10088 sarta ngabogaan leungeun baju joint tina EPDM elastomer mun EN681 (ISO 4633).The gandeng bisa dijieun dina kombinasi béda tina kerah jeung bolts dina bahan tina AISI 304 atanapi AISI 316. The gandeng ...
    Maca deui
  • EN877 pipa beusi tuang

    Sadaya pipa beusi tuang EN877 anu dianggo dina sistem Drainase Beusi No-Hub diproduksi nganggo prosés tuang sentrifugal.Pipa dipintal tuang tanpa sockets sareng disayogikeun dina panjang 3M.Pipa nu coated externally kalawan cet anti karat beureum sarta internal kalayan ocher warna tar bébas ep ...
    Maca deui
  • Pinunjul merits drainase dipintal pipe matak kalawan mouthpiece fléksibel

    ♦ The beurat slight, panjang paving per ton pipa bisa ngaronjat ku 20% -30%.♦Surface tanpa voids jeung bintik slag lemes jeung éndah pikeun nempo.♦Pipe témbok boga malah ketebalan, struktur kompak, tensile luhur jeung kakuatan compressive jeung kapasitas string-korosi.♦ Keur nyambung...
    Maca deui
  • Gasket karét pikeun pipa DCI

    Gasket karét pikeun suplai cai sareng pipa drainase: Gasket karét pikeun suplai cai sareng pipa drainase dijieun ku ngadopsi karét alam impor kualitas luhur, karét butadiene styrene kalayan résistansi sepuh anu saé, sareng bahan bantu sanés.Produkna ngagaduhan kaunggulan sapertos wat anu saé ...
    Maca deui
  • bubuka pipa beusi ulet

    Pipa beusi ulet bubuka Desain kalenturan: Pipa bakal aman fungsina ngaliwatan rupa-rupa tekanan operasi, beban lombang jeung kaayaan instalasi.Desain standar ngawengku faktor berehan kaamanan ngajaga ngalawan kanyahoan.Penanganan anu langkung gampang: Pipa Beusi ulet tiasa langkung gampang ...
    Maca deui