Welcome to our website!
news_banner

Tentang Kami

Shijiazhuang Jipeng Impor jeung Ékspor Co., Ltd.

"Kami spesialis pipa! Kami spesialis tuang!"

Profil Perusahaan

index-about01

Kami mangrupikeun perusahaan impor sareng ékspor anu disatujuan ku Kamentrian Ékonomi Luar Negeri sareng Perdagangan PRChina, sareng didirikan di1998.Perusahaan kami khusus dina produk logam sareng mineral, mesin, produk industri sareng produk listrik.Produk anu paling nguntungkeun sareng ngalaman nyaéta pipa sareng asesoris, ogé bagian tuang logam.Dina widang bisnis ieu, urang geus saksi jeung ilubiung dina sajarah jeung perkembangannya ti mimiti pisan.Nepi ka ayeuna, urang geus di widang ieu leuwih ti20taun.

Lingkup Usaha Perusahaan

1.Masak beusi tuang

2. Tuang pipa beusi, fittings na couplings stainless steel pikeun drainase wangunan, runtah jeung curhat nurutkeun EN877, DIN19522, ASTM A888, CISPI301, CASB70, ISO6594.

3.Grooved fittings na couplings

4.Ductile pipa beusi tuang na fittings pikeun conveying widang cai ISO2531, EN545, EN598

5. Manhole nyertakeun jeung pigura ka EN124, SS30: 1981, gratings, floor jeung hateup drains.

6.Various castings na forgings jeung bagian machining nurutkeun gambar konsumén asing 'atawa samples.Materials tiasa pangleuleusna ti, baja karbon jeung stainless steel.

Reputasi alus

Produk urang salawasna boga reputasi alus di pasar asing na aranjeunna loba diékspor kaAS, Kanada, nagara Éropa, nagara Asia Tenggara, Rusia, HK jeung Taiwan jsb.Urang assure nyadiakeun produk kualitas luhur, dina pangiriman waktu jeung layanan teleb.Kabéh konsumén domestik jeung mancanagara anu tampi ka parusahaan urang jeung pabrik urang.

IMG_20191105_120129
ab24
IMG_20191106_110754

Palayanan

1. Diadegkeun dina 1998, parusahaan urang boga sajarah panjang, nu omzet leuwih ti 20million dollar AS.Urang geus pinuh ngalaman stuffs ngawula konsumén urang asing, manajer proyék husus negotiate rinci produk, nanganan dokumén jeung masalah pengiriman barang jsb Urang bisa ngahasilkeun teu ukur produk dibereskeun, tapi ogé jadi OEM, nyieun rupa produk atawa casting bagian nurutkeun customer urang asing. gambar atawa sampel.

2. Konsumén bisa ngarasakeun pangiriman barang leuwih fleksibel jeung efisien di dieu, salah sahiji kaunggulan urang pikeun ngumpulkeun rupa-rupa barang kana hiji wadah pinuh, sababaraha konsumén urang malah merlukeun leuwih ti 5 rupa barang pikeun hiji waktu dina hiji wadah.Nu bakal leuwih merenah pikeun konsumén urang.

3. kadali kualitas nyaéta layanan berharga sejen pikeun konsumén urang.Salila produksi atawa saméméh kiriman, controller kualitas urang bakal di pabrik pikeun nyepetkeun pangiriman jeung pariksa kualitas sarta laporan ditulis.Artikel anu teu sampurna bakal ditolak dugi ka produsén ngahasilkeun deui atanapi ningkatkeun kualitas anu cekap.

0031
22
010-010

Rék gawé bareng jeung urang?