Welcome to our website!
news_banner

EN877 Tuang pipe beusi SML KML BML TML

  • EN877  KML cast iron pipe packages

    EN877 KML bungkusan pipa beusi

    Pipa drainase KML sareng kelengkapan dianggo pikeun cai limbah anu ngandung gajih tina dapur profésional sareng fasilitas anu sami.

    Lapisan luar: Beungeut lapisan séng semprot kalayan kapadetan daérah min 130g/㎡, sareng di luhur panutup époksi sahenteuna 70um.

    Jero palapis nyaeta orche-warna epoxy.A lapisan ganda résin epoxy kalawan ketebalan lapisan total 240um.

    KML fittings anu coated jero sarta luar kalayan kualitas luhur bubuk epoxy sahenteuna 120um.

  • EN877 SML Hubless Cast Iron Pipe

    EN877 SML Hubless Cast Beusi Pipa

    The SML no-hub tuang pipa drainase beusi jeung fittings minuhan standar BSEN877, DIN19522, ISO6594.Bahanna 100% tiasa dianggo deui sareng tiasa didaur ulang, kalayan transmisi sora anu rendah, tahan seuneu, tahan bocor sareng anti korosi.Éta téh loba dipaké pikeun évakuasi cai tina wangunan, drainase, runtah jeung curhat.Ogé systerm cai hujan dipasang di luar wangunan jeung sistem dikubur jero taneuh bisa disadiakeun.

    Pipa EN877 luar palapis beureum, epoxy kalayan ketebalan teu kurang ti 70um.Jero palapis téh résin epoxy konéng kalawan ketebalan tina 120um.Atanapi di jero sareng di luar langkung ti 120μm bubuk epoxy palapis kalayan warna beureum.

    The fittings oge beureum jero sarta luar, résin epoxy cair leuwih 70um, sarta bubuk epoxy leuwih 120um kandel.

  • EN877 BML Hubless Cast Iron Pipe

    EN877 BML Hubless Cast Beusi Pipa

    Pipa drainase BML pikeun sistem solokan sasak.

    Lapisan luar: Pipa BML ngagaduhan lapisan séng semprot sahenteuna ketebalan lapisan 40um (290g/㎡), langkung ti éta bakal menyemprot lapisan résin époksi abu pérak sahenteuna 80um.

    Jero palapis teh sarua résin epoxy 120um sarua pipe SML.

  • EN877 KML Hubless Cast Iron Pipe

    EN877 KML Hubless Cast Beusi Pipa

    Pipa drainase KML sareng kelengkapan dianggo pikeun cai limbah anu ngandung gajih tina dapur profésional sareng fasilitas anu sami.

    Lapisan luar: Beungeut lapisan séng semprot kalayan kapadetan daérah min 130g/㎡, sareng di luhur panutup époksi sahenteuna 70um.

    Jero palapis nyaeta orche-warna epoxy.A lapisan ganda résin epoxy kalawan ketebalan lapisan total 240um.

    KML fittings anu coated jero sarta luar kalayan kualitas luhur bubuk epoxy sahenteuna 120um.

  • EN877 TML Hubless Cast Iron Pipe

    EN877 TML Hubless Cast Beusi Pipa

    Pipa drainase TML dumasar kana EN 877, yén pamakéan pipa SML pikeun instalasi jero taneuh.

    Lapisan luar: Pipa TML ngandung lapisan séng semprot kalayan kapadetan 130g/㎡, di luhur aya lapisan panutup coklat atanapi beureum.

    Lapisan jero: Lapisan nyaéta warna orche, epoxy 120um.

    Fittings: Epoxy bubuk palapis beureum, 120um sahenteuna.