Welcome to our website!
news_banner

ASTM A888 Hubless Cast Beusi Taneuh Pipa

Katerangan pondok:

Pipa taneuh beusi tuang Hubless sareng kelengkapan dianggo dina aplikasi aliran gravitasi.Pipa sareng fittings ieu dimaksudkeun pikeun aplikasi non-tekanan, sakumaha seleksi ukuran ditangtoskeun pikeun solokan Saniter, runtah, curhat, sarta sistem solokan badai.Pipa anu casting centrifugal, struktur campact, bébas tina porosity pinhole na slay, permukaan lemes jeung malah ketebalan témbok.


Rincian produk

Tag produk

Ihtisar

Rincian gancang

Tempat Asal: Cina Wangun: buleud
Aplikasi: Pikeun drainase cai limbah dina wangunan Standar: ASTM A888
palapis: Di jero sarta luar palapis cet bituminous Warna:Hideung
Bahan: Besi tuang abu Nyirian: OEM atanapi sarat konsumén '
Panjangna: 3048mm±13mm Ukuran: 1.5", 2", 3", 4", 5", 6", 8", 10", 12", 15"

Bungkusan & Pangiriman:

Rincian bungkusan: Usuk kayu

Palabuhan: Xingang, Tianjin, Cina

Ngagambar:

023
Ukuran Diaméterna jero Diaméter luar Diaméter luar Lebar Manik Panjang Peletakan
  B J M N±0.13 L 10ft ± 0,50 inci
1 1/2" 1,50±0,09 1,90±0,06 1,96±0,06 0.25 120
2" 1,96±0,09 2.35±0.09 2.41±0.09 0.25 120
3" 2,96±0,09 3.35±0.09 3.41±0.09 0.25 120
4" 3,94±0,09 4.38﹢0.09﹣0.05 4,44±0,09 0.31 120
5" 4,94±0,09 5.30﹢0.09﹣0.05 5.36±0.09 0.31 120
6" 5,94±0,09 6.30﹢0.09﹣0.05 6,36±0,09 0.31 120
8" 7,94±0,13 8.38﹢0.09﹣0.09 8,44±0,09 0.31 120
10" 10.00±0.13 10,56±0,09 10,62±0,09 0.31 120
12" 11,94±0,13 12.50±0.13 12,62±0,13 0.31 120
15" 15.11±0.13 15,83±0,13 16.12±0.13 0.31 120

Laporan pamariksaan

Tuang Pipa Beusi Gray Sareng Laporan Inspeksi Mingguan Komponen Kimia
Komponén Kimia% C + (Si + P) / 3
P <0,38 S<0.15 Cr<0,50 Ti<0.10 Al<0.50 Pb <0,015 CE> 4.10
Gray Beusi Mékanis Laporan Inspeksi Mingguan
Beban rem (KN) Diaméterna (mm) Kakuatan Tensile > 21.000
> 145Mpa > 21.000 PSI

Prosés Produksi

024

Poto Inspeksi

027
026
025
028
0210
029
0213
0212
0211

Sertifikasi:

american1

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali