Welcome to our website!
news_banner

FAQs

Naon harga anjeun?

Urang assure harga urang nu paling kalapa di market.We bakal ngirim Anjeun daptar harga diropéa sanggeus perusahaan ngahubungan kami pikeun informasi salajengna.

Dupi anjeun gaduh kuantitas pesenan minimum?

Taya urutan minimum, Malah hiji atawa bagian, sarta kami senang ngawula Anjeun.

Naha anjeun tiasa nyayogikeun dokuméntasi anu relevan?

 

Leres, kami tiasa nyayogikeun dokuméntasi anu aya hubunganana kalebet Sertipikat Analisis / Konformasi;Asuransi;Asal, sareng dokumén ékspor sanés upami diperyogikeun.

 

What is the average lead time?

Urang janji pikeun nganteurkeun barang dina 30 poé sanggeus narima deposit teh.

Jenis metode pamayaran naon anu anjeun nampi?

Anjeun tiasa ngadamel pamayaran kana rekening bank urang, Western Union atanapi PayPal: 30% deposit sateuacanna, kasaimbangan 70% kedah dibayar sateuacan kiriman.

Naon jaminan produk?

Urang janji nyadiakeun produk kualitas luhur sarta layanan saatos-jualan timely.

Naha anjeun ngajamin pangiriman produk anu aman sareng aman?

Leres, kami sok nganggo bungkusan ékspor kualitas luhur.Bungkusan spesialis sareng syarat packing non-standar tiasa nampi biaya tambahan.

Kumaha ngeunaan waragad pengiriman barang?

Produk rengse utamana ku laut, qty leutik bisa milih express atanapi hawa.

tiny-people-sitting-standing-near-giant-faq_74855-7879

Rék gawé bareng jeung urang?