Welcome to our website!
news_banner

ASTM A888 fittings beusi tuang

  • ASTM A888 Hubless Cast Iron Fittings

    ASTM A888 Hubless Cast Iron Fittings

    fittings taneuh beusi tuang Hubless utamana dipaké dina drainpipe ngaliwatan linkage.The fléksibel produk geus sagemblengna meunang standar, ASTM A888, CISPI301, sarta ngabogaan kaunggulan handap: datar tur lempeng, malah pipe témbok, kakuatan tinggi na dénsitas, smoothness tinggi on. Beungeut jero sareng luar témbok, teu aya cacad dina pengecoran, instalasi gampang, gampang dijaga, umur panjang, ngabantosan lingkungan, tahan seuneu sareng teu aya bising.

    palapis: Di jero sarta luar palapis cet bituminous

    Ukuran: 1.5", 2", 3", 4", 5", 6", 8", 10", 12, 15"

    Pipa Beusi Gray sareng Kelengkapan Komponén Kimia P<0.38 S<0.15 Cr<0.50 Ti<0.10 Al<0.50 Pb<0.015 C+(Si+P)/3 CE>4.10

    Sipat Mékanis Beusi Gray> 145Mpa

  • C.I. S TRAP   &    C.I.P.TRAP

    CI S bubu & CIPTRAP

    Tempat Asal:Cina

    Standar:ASTM A888 / CISPI 301

    Lapisan:Jero jeung Luar Bituminas cet palapis

    warna:Hideung

    Bahan:Gray matak Beusi

    Nyirian:OEM atanapi sarat konsumén '

    ukuran:DN40 nepi ka DN300

  • Drains

    Solokan

    Urang bisa nyadiakeun sagala jinis fittings Hubless nu bisa minuhan standar ASTM A888, sarta ogé loba fittings wangun husus bisa supplied.Coating: bitumen atawa Asam Resisting Epoxy coated.Aplikasi: Lantai, solokan taneuh, solokan hateup. Bahan: Beusi tuang, stainless steel, perunggu, kuningan

    Perlakuan permukaan: Digosok sareng Cr atanapi Ni plated.