Welcome to our website!
news_banner

Pipa Beusi ulet

Katerangan pondok:

Pipa beusi ductile anu dijieun nurutkeun ISO2531 / EN545 / EN598 / NBR7675 standar internasional.beusi matak ductile mangrupakeun jenis alloy beusi, karbon jeung silikon.Salila prosés produksi, urang ngalaksanakeun tés on garis ketat tur item tés ngawengku: tekanan hidrolik, ketebalan lapisan semén, ketebalan séng nyemprot, ketebalan palapis bitumen, test dimensi, test impressing jeung saterusna.Utamana, urang gaduh detektor sinar-X anu paling canggih pikeun nguji ketebalan témbok unggal pipa sacara tepat supados urang tiasa mastikeun kualitas pipa saluyu sareng standar ISO2531.

Semprotan séng éksternal (≥130g/㎡) sareng palapis bitumen (≥70um) saluyu sareng standar ISO8179.Epoxy, polyurethane na polye thylene bisa disadiakeun nurutkeun requirments klien '.

Lapisan mortor semén internal saluyu sareng standar ISO4179 sareng mortor semén teguh, padet, lemes sareng kuat.Luhur-Aluminium semén, Portland semén, Sulfat-Réstasi semén, résin epoxy, epoxy keramik keur jero pinding.


Rincian produk

Tag produk

Ihtisar

Rincian gancang

Tempat Asal: Cina Standar: ISO2531/EN545/EN598
Aplikasi: Cai, gas sareng pipa minyak
Warna: Hideung, Beureum, Disesuaikeun
Lapisan: Séng + Bitumen Lukisan
Nyirian: OEM atanapi sarat konsumén '
Panjangna: 5.7m, 6m, Disesuaikeun
Ukuran: DN80 mun DN2600
Bahan: Beusi ulet
 

Bungkusan & Pangiriman:

Rincian bungkusan: DN80-DN300 di bundles sareng DN400-DN2600 di bulk ku kiriman

Palabuhan: Xingang, Tianjin, Cina

Ngagambar:

T Type Push-in Joint Socket sareng Pipa Spigot k9 Kelas ISO2531:1998(E)

0403
diaméterna nominal
DN
mm
Diaméter éksternal
DE(1)
mm
Tembok beusi
ketebalan,e,K9(2)
mm
Rata-rata massa métrik
kg/m
80 98 6.0 12.2
100 118 6.0 15.1
125 144 6.0 18.9
150 170 6.0 22.8
200 222 6.3 30.6
250 274 6.8 40.2
300 326 7.2 50.8
350 378 7.7 63.2
400 429 8.1 75.5
450 480 8.6 89.7
500 532 9.0 104.3
600 635 9.9 137.3
700 738 10.8 173.9
800 842 11.7 215.2
900 945 12.6 260.2
1000 1048 13.5 309.3
1200 1255 15.3 420.1
1400 1462 17.1 547.2
1600 1668 18.9 690.3
1800 1875 20.7 850.1
2000 2082 22.5 1026.3
2200 2288 24.3 1218.3
2400 2495 26.1 1427.2
2600 2702 27.9 1652.4
(1): A kasabaran + 1mm lumaku.
((2): Toleransi kana ketebalan témbok beusi nominal nyaéta kieu,
E = 6mm, kasabaran nyaéta-1.3mm
E> 6mm, kasabaran nyaéta-(1.3 + 0.001DN)
Catetan: Panjang kerja tiasa 6.0M atanapi 5.7M pikeun kiriman 20'container.

T Type Push-in Socket Joint sareng Pipa Spigot Kelas C ISO2531:2010(E)

0403
diaméterna nominal
DN
mm
Diaméter éksternal
Dea)
mm
Kelas tekanan Ketebalan témbok beusi nominal
e mm
80 98 C40 4.4
100 118 C40 4.4
125 144 C40 4.5
150 170 C40 4.5
200 222 C40 4.7
250 274 C40 5.5
300 326 C40 6.2
350 378 C30 6.3
400 429 C30 6.5
450 480 C30 6.9
500 532 C30 7.5
600 635 C30 8.7
700 738 C25 8.8
800 842 C25 9.6
900 945 C25 10.6
1000 1048 C25 11.6
1200 1255 C25 13.6
1400 1462 C25 15.7
1600 1668 C25 17.7
1800 1875 C25 19.7
2000 2082 C25 21.8
2200 2288 C25 23.8
2400 2495 C25 25.8
2600 2702 C25 27.9
(a): A kasabaran + 1mm lumaku
Catetan: Panjang kerja tiasa 6.0M atanapi 5.7M pikeun kiriman 20'container.

Poto Inspeksi

0404

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali