Welcome to our website!
news_banner

Hidrosiklon

Katerangan pondok:

Urang bisa nyadiakeun sagala jinis fittings no-hub nu bisa minuhan standar EN877 DIN19522, sarta ogé loba fittings wangun husus bisa disadiakeun.

Bahanna 100% tiasa dianggo deui sareng tiasa didaur ulang, kalayan transmisi sora anu rendah, tahan seuneu, tahan bocor sareng anti korosi.Éta téh loba dipaké pikeun évakuasi cai tina wangunan, drainase, runtah jeung curhat.Ogé sistem cai hujan anu dipasang di luar gedong sareng sistem dikubur di jero taneuh tiasa disayogikeun.Pipa dipasang dina wangunan padumukan jeung imah, hotél, rumah sakit jeung mall balanja.

 


Rincian produk

Tag produk

Ihtisar

Rincian gancang

Tempat Asal: Cina Wangun: BS EN877 / DIN 19522 / ISO 6594
Aplikasi: Drainase Cai Warna: Beureum
palapis: Époxy résin Cét & Epoxy bubuk palapis Nyirian: OEM atanapi M-bak atanapi sarat konsumén '
Bahan: Besi tuang abu Ukuran: DN50 ka DN100

Bungkusan & Pangiriman:

Rincian bungkusan: Kasus kayu

Palabuhan: Tianjin

Katerangan utama:

Urang bisa nyadiakeun sagala jinis fittings no-hub nu bisa minuhan standar EN877 DIN19522, sarta ogé loba fittings wangun husus bisa disadiakeun.

Bahanna 100% tiasa dianggo deui sareng tiasa didaur ulang, kalayan transmisi sora anu rendah, tahan seuneu, tahan bocor sareng anti korosi.Éta téh loba dipaké pikeun évakuasi cai tina wangunan, drainase, runtah jeung curhat.Ogé sistem cai hujan anu dipasang di luar gedong sareng sistem dikubur di jero taneuh tiasa disayogikeun.Pipa dipasang dina wangunan padumukan jeung imah, hotél, rumah sakit jeung mall balanja.

 

Kelengkapan beusi tuang EN877 lapisan internal sareng éksternal nyaéta résin époksi beureum kalayan kandel sahenteuna 70um, bubuk epoksi kalayan ketebalan sahenteuna 120um kalayan warna beureum.

Beusi atah luyu jeung ISO185, pipa pas asesoris sipat mékanis kakuatan tensile mnt 150Mpa.Karasa Brinell maksimum HB260.

Palapis éksternal sareng internal mangrupikeun kualitas pangsaéna.lalawanan palapis internal pikeun semprot uyah: sahenteuna 350h, umum 700 jam.lalawanan ka cai waster;sahenteuna 30 poé dina 23 darajat centigrade. lalawanan kimiawi ti PH2 mun PH12 sahenteuna 30 poé dina 23 darajat centigrade.lalawanan ka hawa Ngabuburit: 1500 siklus antara 15-93 darajat centigrade.

Tipe

88 ° dahan sudut siklon

2301-02
2305
Barang Ukuran (mm) Kg
DN φ H1 H2 H3 H4 H L1 L
YT-C004 100 150 220 215 105 185 540 150 300 9.5

88 ° cabang siklon

2301-01
2306
Barang Ukuran (mm) Kg
DN φ H1 H2 H3 H4 H L1 L2 L
YT-C001 100X50 150 220 215 105 185 540 150 75 225 7.3
YT-C002 100X75 150 220 215 105 185 540 150 75 225 7.5
YT-C003 100X100 150 220 215 105 185 540 150 75 225 8.2

88 ° siklon cabang ganda

2301-04
2307
Barang Ukuran (mm) Kg
DN φ H1 H2 H3 H4 H L1 L
YT-C004 100 150 220 215 105 185 540 150 300 9.5

88 ° Siklon sudut cabang ganda kalawan L / R DN bubuka

2301-03
2308
Barang Ukuran (mm) Kg
DN DN2 φ H1 H2 H3 H4 H5 H L1 L2 L3 L
YT-C006L 100 50L 150 220 215 105 185 75 540 150 75 125 225 8.5
YT-C007R 100 50R 150 220 215 105 185 75 540 150 75 125 225 8.5

Sertifikasi:

en877
en877 2 (2)
en877 3

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali