Welcome to our website!
news_banner

Produk

  • Cast Iron Dutch Oven

    Tuang Beusi Walanda Oven

    Ngaran modél: kémping Walanda Oven, tuang Beusi Walanda Oven

    Brand: OEM atanapi di sarat konsumén '

    Warna: Hideung

    Item diaméterna: 25cm

    Bahan: Besi tuang

  • Enamel Pot

    Pot enamel

    Ngaran modél: Walanda Oven Lid Grid Lifter, Supex Walanda Oven Tutup Lifter

    Brand: OEM atanapi di sarat konsumén '

    Kamampuh: 4-6 Quarts

    Warna: Beureum / Bulao / Konéng

    Bahan: Besi tuang

    Beurat: 4.5kg (24cm) / 5.3kg (26cm)

  • Enamal Pot

    Enamal Pot

    Ngaran modél: Walanda Oven Lid Grid Lifter, Supex Walanda Oven Tutup Lifter

    Brand: OEM atanapi di sarat konsumén '

    Kamampuh: 4-6 Quarts

    Warna: Beureum / Bulao / Konéng

    Bahan: Besi tuang

    Beurat: 4.5kg (24cm) / 5.3kg (26cm)

  • Enamel pot

    pot enamel

    Ngaran modél: Walanda Oven Lid Grid Lifter, Supex Walanda Oven Tutup Lifter

    Brand: OEM atanapi di sarat konsumén '

    Kamampuh: 5 Quarts

    Warna: Beureum / Bulao / Konéng

    Bahan: Besi tuang

    Beurat: 5.8kg

  • FM/UL Fire Fighting Ductile Iron Grooved Pipe Fittings and Grooved Couplings

    FM / UL Seuneu pajoang ductile beusi grooved pipa fittings na grooved couplings

    Produk utama: fittings pipe grooved, fittings pipe tarung seuneu, panyambungna pipe grooved, flanges, elbows, reducers, clamps baja, clamps, bahan casting, jsb.

    finish: cet, Epoxy Bubuk, Hot dip Galvanized, Darcromet

    Warna: Beureum RAL3000, Oranyeu, Bulao atawa Kelir ngaropéa

    Sertipikat: FM disatujuan & UL didaptarkeun

    Gasket: EPDM

    Bolts sareng Kacang: ISO 898-1kelas 8.8

    Ukuran: 1"-12"

    Aplikasi: Pipa Cairan

    Bungkusan:Kotak karton / Usuk / Kotak lapis

    Bahan: Beusi ulet ASTM-A536 Kelas: 65-45-12

     

  • ASTM A888 Hubless Cast Iron Soil Pipes

    ASTM A888 Hubless Cast Beusi Taneuh Pipa

    Pipa taneuh beusi tuang Hubless sareng kelengkapan dianggo dina aplikasi aliran gravitasi.Pipa sareng fittings ieu dimaksudkeun pikeun aplikasi non-tekanan, sakumaha seleksi ukuran ditangtoskeun pikeun solokan Saniter, runtah, curhat, sarta sistem solokan badai.Pipa anu casting centrifugal, struktur campact, bébas tina porosity pinhole na slay, permukaan lemes jeung malah ketebalan témbok.

  • 88° Long Radius Bend with Access Door

    88 ° Long Radius Bend kalawan Aksés Panto

    Urang bisa nyadiakeun sagala jinis fittings no-hub nu bisa minuhan standar EN877, sarta ogé loba fittings wangun husus bisa disadiakeun.

    Lapisan jero sareng luar tiasa janten résin epoksi dina ketebalan rata-rata 70um atanapi epoksi bubuk rata-rata tina 120-400um anu ditangtukeun ku palanggan.

    pola fittings kami téh rentang pinuh ti DN40-DN300.Totally leuwih ti 200 susunan papanggih paménta konsumén urang 'pinuh.

  • Access Door

    Pintu Aksés

    Urang bisa nyadiakeun sagala jinis fittings no-hub nu bisa minuhan standar EN877 DIN19522, sarta ogé loba fittings wangun husus bisa disadiakeun.

    Bahanna 100% tiasa dianggo deui sareng tiasa didaur ulang, kalayan transmisi sora anu rendah, tahan seuneu, tahan bocor sareng anti korosi.Éta téh loba dipaké pikeun évakuasi cai tina wangunan, drainase, runtah jeung curhat.Ogé sistem cai hujan anu dipasang di luar gedong sareng sistem dikubur di jero taneuh tiasa disayogikeun.Pipa dipasang dina wangunan padumukan jeung imah, hotél, rumah sakit jeung mall balanja.

    Kelengkapan beusi tuang EN877 lapisan internal sareng éksternal nyaéta résin époksi beureum kalayan kandel sahenteuna 70um, bubuk epoksi kalayan ketebalan sahenteuna 120um kalayan warna beureum.

    Beusi atah luyu jeung ISO185, pipa pas asesoris sipat mékanis kakuatan tensile mnt 150Mpa.Karasa Brinell maksimum HB260.

    Palapis éksternal sareng internal mangrupikeun kualitas pangsaéna.lalawanan palapis internal pikeun semprot uyah: sahenteuna 350h, umum 700 jam.lalawanan ka cai waster;sahenteuna 30 poé dina 23 darajat centigrade. lalawanan kimiawi ti PH2 mun PH12 sahenteuna 30 poé dina 23 darajat centigrade.lalawanan ka hawa Ngabuburit: 1500 siklus antara 15-93 darajat centigrade.

  • Hydrocyclones

    Hidrosiklon

    Urang bisa nyadiakeun sagala jinis fittings no-hub nu bisa minuhan standar EN877 DIN19522, sarta ogé loba fittings wangun husus bisa disadiakeun.

    Bahanna 100% tiasa dianggo deui sareng tiasa didaur ulang, kalayan transmisi sora anu rendah, tahan seuneu, tahan bocor sareng anti korosi.Éta téh loba dipaké pikeun évakuasi cai tina wangunan, drainase, runtah jeung curhat.Ogé sistem cai hujan anu dipasang di luar gedong sareng sistem dikubur di jero taneuh tiasa disayogikeun.Pipa dipasang dina wangunan padumukan jeung imah, hotél, rumah sakit jeung mall balanja.

     

  • EN877 Gray Cast Iron Fittings Access Door Products

    EN877 Grey Cast Iron Fittings Aksés Door Produk

    Urang bisa nyadiakeun sagala jinis fittings no-hub nu bisa minuhan standar EN877, sarta ogé loba fittings wangun husus bisa disadiakeun.

    Lapisan jero sareng luar tiasa janten résin epoksi dina ketebalan rata-rata 70um atanapi epoksi bubuk rata-rata tina 120-400um anu ditangtukeun ku palanggan.

    pola fittings kami téh rentang pinuh ti DN40-DN300.Totally leuwih ti 200 susunan papanggih paménta konsumén urang 'pinuh.

  • EN877 BML Hubless Cast Iron Pipe

    EN877 BML Hubless Cast Beusi Pipa

    Pipa drainase BML pikeun sistem solokan sasak.

    Lapisan luar: Pipa BML ngagaduhan lapisan séng semprot sahenteuna ketebalan lapisan 40um (290g / ㎡), langkung ti éta bakal menyemprot lapisan résin époksi abu pérak sahenteuna 80um.

    Jero palapis teh sarua résin epoxy 120um sarua pipe SML.

  • EN877 KML Hubless Cast Iron Pipe

    EN877 KML Hubless Cast Beusi Pipa

    Pipa drainase KML sareng kelengkapan dianggo pikeun cai limbah anu ngandung gajih tina dapur profésional sareng fasilitas anu sami.

    Lapisan luar: Beungeut lapisan séng semprot kalayan kapadetan daérah min 130g/㎡, sareng di luhur éta panutup époksi minimal 70um.

    Jero palapis nyaeta orche-warna epoxy.A lapisan ganda résin epoxy kalawan ketebalan lapisan total 240um.

    KML fittings anu coated jero sarta luar kalayan kualitas luhur bubuk epoxy sahenteuna 120um.