Welcome to our website!
news_banner

pan beusi tuang

Katerangan pondok:

Ngaran modél: Panci Beusi tuang, Panci kémping Beusi, Panci Non Stick, skill beusi tuang

merek: OEM atanapi sarat konsumén '

Warna: Hideung

Diaméter barang: 30 cm = 11,8 inci

Bahan:Beusi tuang

 


Rincian produk

Tag produk

Katerangan utama:

Ngaran modél Panci Beusi tuang, Panci kémping Beusi, Panci Non Stick, skill beusi tuang
merek Disaluyukeun
Diaméter barang 30 cm = 11,8 inci
Warna Hideung
Bahan Beusi tuang

Ngeunaan item ieu

【Bahan Beusi Tuang】 Dijieun tina beusi abu kualitas luhur, kuat sareng awét

【Masak Sehat】 Kakurangan beusi cukup umum di sakuliah dunya utamana di kalangan awéwé, jadi masak kadaharan dina skillet beusi tuang bisa ningkatkeun eusi beusi ku saloba 20%

【Parentah】 Nyeuseuh leungeun malah saméméh pamakéan munggaran tur garing geuwat;gosok ku lapisan minyak nabati anu hampang saatos unggal nyeuseuh; Salawasna nganggo bantalan panas, sarung tangan oven, atanapi wadah pot bari mindahkeun atanapi nyabut alat masak beusi tuang dina atanapi tina kompor atanapi oven.

【Metode beberesih】 Ngidinan skillet beusi tuang pikeun niiskeun lengkep saméméh ngumbah eta dina cai soapy panas jeung bolu maké sabun cair dishwashing biasa;éta teu aman dishwasher

【Pelestarian panas】Cast beusi pikeun distribusi panas malah ingetan, panas-aman nepi ka 500 ° F.Ingetan panas unggul na bakal ngajaga sungut watering dahareun haneut pikeun lila

Rincian produk:

Bungkusan & Pangiriman:

箱子2

Sertifikasi:

资质1

FAQ:

Q1: Naon harga anjeun?

harga kami pisan kalapa di pasar.

Q2: Naon MOQ anjeun?

Sacara umum, MOQ nyaéta 1000 PCS.

Q3: Naon istilah pembayaran anjeun?

30% ku T / T sateuacanna sareng kasaimbangan 70% ku T / T sateuacan kiriman.

Q4: Naon waktos pangiriman anjeun?

30-35 dinten saatos nampi deposit.

Q5: Dupi anjeun nawiskeun jasa Desain ngaropéa atawa meuli jasa Sampel kapang?

Muhun kantenan.

Q6: Naha anjeun nawiskeun Logo branded on jasa produk?

Sumuhun, teu masalah.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali