Welcome to our website!

Tentang Kami

KAMI SPECIALIST CASTING!
KAMI Spésialis SISTEM PLUMBING!

Kami mangrupikeun perusahaan impor sareng ékspor anu tiasa dilacak deui diadegkeun dina taun 1974, namina Shijiazhuang Minmetals sareng Perusahaan Ékspor Mesin.Dina 1998, éta robah ngaran jadi Shijiazhuang Jipeng Imp.& Exp.Co., Ltd. anu disatujuan ku Kamentrian Perekonomian Luar Negeri sareng Perdagangan PR Cina dina waktos éta.Perusahaan kami khusus dina logam sareng mesin, industri sareng bahan konstruksi.Produk anu paling nguntungkeun sareng ngalaman nyaéta pipa logam sareng asesoris pikeun gedong drainase di jero sareng di luar, proyék kotamadya.

1.Masak beusi tuang

2.No-hub tuang pipa beusi, fittings na couplings stainless steel pikeun drainase wangunan, runtah jeung curhat nurutkeun EN877, DIN19522, ASTM A888, CISPI301, CASB70, ISO6594.

fittings 3.Grooved na couplings pikeun tarung seuneu.

4. pipa beusi matak ulet na fittings pikeun conveying widang cai ISO2531, EN545, EN598.

5. Manhole nyertakeun jeung pigura ka EN124, SS30: 1981, gratings, floor jeung hateup drains.

6. Rupa-rupa castings na forgings jeung bagian machining nurutkeun gambar konsumén asing 'atawa sampel.Bahan tiasa ductile, baja karbon jeung stainless steel.

Upami anjeun peryogi solusi industri ... Kami sayogi pikeun anjeun

Urang nyadiakeun solusi inovatif pikeun kamajuan sustainable.Tim profésional kami damel pikeun ningkatkeun produktivitas sareng efektivitas biaya di pasar

Taros Kami