Welcome to our website!
news_banner

EN877 BML Hubless Cast Beusi Pipa

Katerangan pondok:

Pipa drainase BML pikeun sistem solokan sasak.

Lapisan luar: Pipa BML ngagaduhan lapisan séng semprot sahenteuna ketebalan lapisan 40um (290g/㎡), langkung ti éta bakal menyemprot lapisan résin époksi abu pérak sahenteuna 80um.

Jero palapis teh sarua résin epoxy 120um sarua pipe SML.


Rincian produk

Tag produk

1302

Ihtisar

Rincian gancang

Tempat Asal: Cina Standar: BS EN877 / DIN 19522 / ISO 6594
Aplikasi: Drainase Sasak Warna: pérak éksternal, konéng internal
palapis: Époxy résin Cét & bubuk palapis Nyirian: OEM atanapi syarat konsumén '
Bahan: Besi tuang abu Ukuran: DN100 ka DN600
Panjangna: 3m  

Bungkusan & Pangiriman:

Rincian bungkusan: Usuk kayu

Palabuhan: Xingang, Tianjin, Cina

Ngagambar:

013
diaméterna nominal jaba ketebalan témbok beurat L/mm
DN DE kasabaran e min. kg 3000±20
100 110 ﹢2/- 1 3.5 3.0 25.4
125 135 ﹢2 - 2 4.0 3.5 34.8
150 160 4.0 3.5 42.1
200 210 ﹢2,5 - 2,5 5.0 4.0 71.5
250 274 5.5 4.5 96.3
300 326 6.0 5.0 135.3
400 429 ﹢2/-3 6.3 5.0 192.2
500 532 ﹢2/- 3.5 7.0 5.2 245.9
600 635 ﹢2 /- 4 7.7 5.8 325.5

Sadaya dimensi dina mm

Sertifikasi:

en877
en877 2 (2)
en877 3

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali