Welcome to our website!
news_banner

EN877 KML Hubless Cast Beusi Pipa

Katerangan pondok:

Pipa drainase KML sareng kelengkapan dianggo pikeun cai limbah anu ngandung gajih tina dapur profésional sareng fasilitas anu sami.

Lapisan luar: Beungeut lapisan séng semprot kalayan kapadetan daérah min 130g/㎡, sareng di luhur panutup époksi sahenteuna 70um.

Jero palapis nyaeta orche-warna epoxy.A lapisan ganda résin epoxy kalawan ketebalan lapisan total 240um.

KML fittings anu coated jero sarta luar kalayan kualitas luhur bubuk epoxy sahenteuna 120um.


Rincian produk

Tag produk

1402

Ihtisar

Rincian gancang

Tempat Asal: Cina Standar: BS EN877 / DIN 19522 / ISO 6594
Aplikasi: Cai limbah anu ngandung gajih, minyak mineral sareng pangleyur Warna: Luar poék kulawu, internal konéng
palapis: Époxy résin Cét & bubuk palapis Nyirian: OEM atanapi syarat konsumén '
Bahan: Besi tuang abu Ukuran: DN50 ka DN400
Panjangna: 3m

Bungkusan & Pangiriman:

Rincian bungkusan: Usuk kayu

Palabuhan: Xingang, Tianjin, Cina

Ngagambar:

013
diaméterna nominal dynameter éksternal ketebalan témbok beurat L
DN DE kasabaran nominal minimum kg 3000±20
50 58 ﹢2 - 1 3.5 3.0 15.8
70 83 3.5 3.0 20.0
80 83 3.5 3.0 20.2
100 110 3.5 3.0 25.6
125 135 ﹢2 - 2 4.0 3.5 35.0
150 160 4.0 3.5 42.8
200 210 ﹢2,5 - 2,5 5.0 4.0 71.5
250 274 5.5 4.5 91.0
300 326 6.0 5.0 125.2
400 429 ﹢2/-3 5.3 5.0 175.5

Sadaya dimensi dina mm

Sertifikasi:

en877
en877 2 (2)
en877 3

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali