Welcome to our website!
news_banner

Panutup liang beusi tuang

  • Manhole Cover and Frame

    Manhole Cover jeung pigura

    Manhole nyertakeun anu dijieun pikeun konstruksi sarta pamakéan umum. The manhole diwangun ku pigura jeung panutup sarta / atawa grating a.Manhole panutup bisa hadé ngajaga kasalametan pedestrians sarta kandaraan, sarta bisa hadé nyegah hujan jeung cairan séjén tina asup.Manhole Covers kedah mulus tur bébas tina liang keusik, liang niup, distorsi atawa defects lianna.

    Lapisan: bitumen hideung Unggal clearance individu dugi ka maksimum 3mm

    Kelas: AA1900KN, AA2 600KN, A1 400KN, A2 230KN, B 125KN, C30KN