Welcome to our website!
news_banner

Jasa Kami

sajarah:

Diadegkeun dina 1998, parusahaan urang boga sajarah panjang, nu omzet leuwih ti 20million dollar AS.Kami gaduh barang-barang anu pinuh ngalaman pikeun ngalayanan konsumén asing, kalebet manajer proyék khusus pikeun negotiate detil produk, nanganan dokumén jsb. ogé bisa nyieun rupa produk atawa casting bagian nurutkeun gambar customer urang asing atawa sampel.

Angkutan Éfisién:

 Konsumén bisa ngarasakeun pangiriman barang leuwih fleksibel jeung efisien di dieu, salah sahiji kaunggulan urang pikeun ngumpulkeun rupa-rupa barang kana hiji wadah pinuh, sababaraha konsumén urang malah merlukeun leuwih ti 5 rupa barang pikeun hiji waktu.Nu bakal leuwih merenah pikeun konsumén urang.

Kualitas luhur:

kadali kualitas urang nyaeta layanan berharga sejen pikeun konsumén urang. Salila produksi atawa saméméh kiriman, kadali kualitas urang bakal balik ka pabrik pikeun ngagancangkeun pangiriman jeung pariksa kualitas sarta laporan ditulis.Artikel teu sampurna bakal ditolak ku kadali kualitas urang, urang bakal nanya ka produsén pikeun baranahan atawa ningkatkeun kualitas saacan aranjeunna cukup alus pikeun minuhan customer'requirements asing.

cftjh (3)
cftjh (1)
cftjh (2)