Welcome to our website!
news_banner

EN877 SML Hubless Cast Beusi Pipa

Katerangan pondok:

The SML no-hub tuang pipa drainase beusi jeung fittings minuhan standar BSEN877, DIN19522, ISO6594.Bahanna 100% tiasa dianggo deui sareng tiasa didaur ulang, kalayan transmisi sora anu rendah, tahan seuneu, tahan bocor sareng anti korosi.Éta téh loba dipaké pikeun évakuasi cai tina wangunan, drainase, runtah jeung curhat.Ogé systerm cai hujan dipasang di luar wangunan jeung sistem dikubur jero taneuh bisa disadiakeun.

Pipa EN877 luar palapis beureum, epoxy kalayan ketebalan teu kurang ti 70um.Jero palapis téh résin epoxy konéng kalawan ketebalan tina 120um.Atanapi di jero sareng di luar langkung ti 120μm bubuk epoxy palapis kalayan warna beureum.

The fittings oge beureum jero sarta luar, résin epoxy cair leuwih 70um, sarta bubuk epoxy leuwih 120um kandel.


Rincian produk

Tag produk

012

Ihtisar

Rincian gancang

Tempat Asal: Shijiazhuang, Cina Standar: BS EN877 / DIN 19522 / ISO 6594
Aplikasi: Pikeun drainase cai limbah Warna: Luar beureum, konéng internal atanapi orche
palapis: Epoxy résin Cét & bubuk epoxy palapis Nyirian: OEM atanapi M-tub atanapi sarat konsumén '
Bahan: Besi tuang abu Ukuran: DN40 ka DN300
Panjangna: 3m  

Bungkusan & Pangiriman:

Rincian bungkusan: Usuk kayu

Palabuhan: Xingang, Tianjin, Cina

Ngagambar:

013

DIN 19522 / EN 877 / ISO 6594

Ukuran nominal DN Diaméter luar Kandel témbok   L / mm
Nilai nominal Toleransi Nilai nominal nilai minimum
40 48 ﹢2-1 3.0 2.5 3000±20
50 58 3.5 3.0
70 78 3.5 3.0
75 83 3.5 3.0
100 110 3.5 3.0
125 135 ﹢2-2 4.0 3.5
150 160 4.0 3.5
200 210 ﹢2.5– 2.5 5.0 4.0
250 274 5.0 4.5
300 326 6.0 5.0

Poto Inspeksi

014
015
016
017
018
019
0110
0111

Sertifikasi:

en877
en877 2 (2)
en877 3

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali