Welcome to our website!
news_banner

EN877 TML Hubless Cast Beusi Pipa

Katerangan pondok:

Pipa drainase TML dumasar kana EN 877, yén pamakéan pipa SML pikeun instalasi jero taneuh.

Lapisan luar: Pipa TML ngandung lapisan séng semprot kalayan kapadetan 130g/㎡, di luhur aya lapisan panutup coklat atanapi beureum.

Lapisan jero: Lapisan nyaéta warna orche, epoxy 120um.

Fittings: Epoxy bubuk palapis beureum, 120um sahenteuna.


Rincian produk

Tag produk

1502

Ihtisar

Rincian gancang

Tempat Asal: Cina Standar: BS EN877 / DIN 19522 / ISO 6594
Aplikasi: Underground dikubur systerm Warna: éksternal beureum atawa coklat, internal konéng
palapis: Époxy résin Cét & bubuk palapis Nyirian: OEM atanapi syarat konsumén '
Bahan: Besi tuang abu Ukuran: DN100 ka DN200
Panjangna: 3m  

Bungkusan & Pangiriman:

Rincian bungkusan: Usuk kayu

Palabuhan: Xingang, Tianjin, Cina

Ngagambar:

013
diaméterna nominal dynameter éksternal ketebalan témbok beurat L
DN DE kasabaran nominal minimum kg 3000±20
100 110 ﹢2/- 1 3.5 3.0 25.6
125 135 ﹢2 - 2 4.0 3.5 35.0
150 160 4.0 3.5 42.8
200 210 ﹢2.5/- 2.5 5.0 4.0 71.5

Sadaya dimensi dina mm

Sertifikasi:

en877
en877 2 (2)
en877 3

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali