Welcome to our website!
news_banner

kémping Walanda Oven

Katerangan pondok:

Ngaran modél: Kémping Walanda Oven, tuang Beusi kémping Walanda Oven, tuang beusi Walanda oven

merek: OEM atanapi sarat konsumén '

Warna: Hideung

Diaméter barang: 25cm = 9,84 inci

Bahan:Beusi tuang


Rincian produk

Tag produk

Katerangan utama:

Ngaran modél Kémping Walanda Oven, tuang Beusi kémping Walanda Oven, tuang beusi Walanda oven
merek Disaluyukeun
Diaméter barang 25cm = 9,84 inci
Warna Hideung
Bahan Beusi tuang

Ngeunaan item ieu

【Bahan Beusi Tuang】Dijieun tina beusi abu kualitas luhur.Dijieun tina 100% beusi tuang, kuat sareng awét.

【Gampang pikeun ngabersihan】 Gampang pikeun ngabersihan sareng tahan ka chipping sareng warping

【Gampang masak】 Bawa oven Walanda kémping ieu dina liburan anjeun salajengna pikeun cara anu sampurna pikeun ngagoreng, manggang atanapi ngagoreng tuangeun anjeun.

【Gampang dicekel】 Koil khusus dina gagang dirancang pikeun gampang diangkat

【Pelestarian panas】Cast beusi pikeun distribusi panas malah ingetan, panas-aman nepi ka 500 ° F.Ingetan panas unggul na bakal ngajaga sungut watering dahareun haneut pikeun lila.

【Pamakéan permanén】 Bakal lepas saumur hirup kalayan perawatan ditangtoskeun jeung ngan bakal ningkat kalawan unggal pamakéan, fitur Legless nambahkeun permukaan leuwih gede pikeun kontak panas.

Rincian produk:

Bungkusan & Pangiriman:

箱子2

Sertifikasi:

资质1

FAQ:

Q1: Naon harga anjeun?

harga kami pisan kalapa di pasar.

Q2: Naon MOQ anjeun?

Sacara umum, MOQ nyaéta 1000 PCS.

Q3: Naon istilah pembayaran anjeun?

30% ku T / T sateuacanna sareng kasaimbangan 70% ku T / T sateuacan kiriman.

Q4: Naon waktos pangiriman anjeun?

30-35 dinten saatos nampi deposit.

Q5: Dupi anjeun nawiskeun jasa Desain ngaropéa atawa meuli jasa Sampel kapang?

Muhun kantenan.

Q6: Naha anjeun nawiskeun Logo branded on jasa produk?

Sumuhun, teu masalah.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali