Welcome to our website!
news_banner

pan saos beusi

Katerangan pondok:

Ngaran modél: beusi tuang saos pan, CastIron Deep saos Pan, tuang pot saos beusi

merek: OEM atanapi sarat konsumén '

Warna: Hideung

Diaméter barang: 19 cm = 7.48 inci

Bahan:Beusi tuang


Rincian produk

Tag produk

Katerangan utama:

Ngaran modél beusi tuang saos pan, CastIron Deep saos Pan, tuang pot saos beusi
merek Disaluyukeun
Warna Hideung
Diaméter barang 19 cm = 7.48 inci
Bahan Beusi tuang

Ngeunaan item ieu

【Bahan Beusi Tuang】Dijieun tina beusi abu kualitas luhur.Dijieun tina 100% beusi tuang, kuat sareng awét.

【Pelestarian panas】 Tuang beusi cookware mindahkeun jeung nahan panas merata pikeun tuntas masak jeung ngagoreng jus dahareun ka crusty coklat kasampurnaan.

【Gampang dibersihkeun】Sawaktos Anjeun tos rengse masak sareng ngonsumsi tuangeun anu lezat, kantun ngumbah beusi tuang nganggo cai sareng minyak - henteu peryogi deterjen!

【Parentah Perawatan】 Cuci leungeun wungkul.(Henteu Mesin Pencuci Piring Aman)

【Masakan anu séhat】 Panci ieu kalebet tutup anu ngabubarkeun diri sareng ukuran anu pas pikeun kompor, sareng aman pikeun oven atanapi broiler.

【Hiasan dapur】 Bawa pesona rustic ka dapur anjeun nganggo alat masak beusi ti Bayou Classic.

Rincian produk:

Bungkusan & Pangiriman:

箱子2

Sertifikasi:

资质1

FAQ:

Q1: Naon harga anjeun?

harga kami pisan kalapa di pasar.

Q2: Naon MOQ anjeun?

Sacara umum, MOQ nyaéta 1000 PCS.

Q3: Naon istilah pembayaran anjeun?

30% ku T / T sateuacanna sareng kasaimbangan 70% ku T / T sateuacan kiriman.

Q4: Naon waktos pangiriman anjeun?

30-35 dinten saatos nampi deposit.

Q5: Dupi anjeun nawiskeun jasa Desain ngaropéa atawa meuli jasa Sampel kapang?

Muhun kantenan.

Q6: Naha anjeun nawiskeun Logo branded on jasa produk?

Sumuhun, teu masalah.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali